PERKHIDMATAN MEMBUAT LAMAN WEB / BLOG PERNIAGAAN DAN JUALAN PRODUK

Saya menyediakan perkhidmatan membuat laman web / blog perniagaan yang termurah. Perkhidmatan yang diberikan cukup berbaloi dan mesra SEO. Anda juga akan dapat domain .com yang termasuk di dalam pakej ini.

banner468flb SENARAI LAMAN WEB YANG TELAH SAYA BANGUNKAN PELANGGAN VVIP YANG SELALU MEMBERI KERJASAMA DAN SENTIASA BERKOMUNIKASI DENGAN SAYA PELANGGAN YANG BERPUAS HATI DENGAN PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN DAN MEREKA MASIH ACTIVE KURANG ACTIVE DAN KURANG MEMBERI KERJASAMA KERANA TIADA PRODUK YANG INGIN DIJUAL. PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN. 1) Membuat rekaletak design/templates untuk laman web anda. 2) Membuat simple borang pesanan untuk pelanggan anda dan link terus ke email anda untuk pemantauan pesanan (Contact Form) 3) Daftarkan anda di dalam domain .com selama setahun. 4) Daftarkan nama website anda. 5) Daftarkan plugin yang mesra Google search engine. 6) Meletakkan FB banner friends dan FB Page ( LIKE ) 7) Meletakkan 5 artikel baru untuk anda memulakan perniagaan termasuk borang.  ( Setiap tambahan 1 artikel RM5.00 ) 8) Install widget menarik dan mesra pelawat. 9) Khidmat nasihat dalam membantu anda melalui email sekiranya anda perlukan bantuan dari saya mengenai website anda. APA YANG PERLU ANDA BUAT?  1) Berikan 3 contoh nama website anda. 2) Berikan 5 artikel untuk perniagaan anda berserta gambar. Boleh buat di dalam microsft word. 3) Anda dikehendaki mendaftar acc gmail dan berkongsikan username dan password untuk memudahkan pendaftaran dilakukan. 4) Sila daftarkan diri anda di FACEBOOK untuk saya linkkan FACEBOOK anda di laman web. 6) Saya akan berikan link templates/design/themes kepada anda untuk anda pilih 3 pilihan mengikut keutamaan. Sekiranya anda tidak berminat dengan apa yang diberikan, sila abaikan link yang diberikan dan perkhidmatan yang saya berikan. MAKLUMAT TAMBAHAN YANG PERLU ANDA KETAHUI 1) Saya akan menggunakan blogspot ( google ) sebagai medium website kerana mudah diselenggara. Ianya boleh mencapai kelajuan maksimum untuk loading disemua perkakasan yang ada. 2) .com yang saya berikan hanya setahun, anda boleh renew selepas setahun dengan kadar yang murah. Sekiranya anda tidak renew, website anda still boleh pakai lagi tapi menggunakan .blogspot.com . Oleh itu perniagaan anda tidak akan terputus. 3) Kenapa blogspot? Untuk permulaan dan baru berjinak dunia perniagaan online, adalah disarankan menggunakan perkhidmatan ini kerana mesra SEO. Nanti enjin google pun boleh dapat result dalam google search( mangambil masa untuk google buat analisis). 4) Masih tak faham?? Anda boleh beremail dengan saya. Tak jadi masalah saya untuk anda berkongsi ilmu. Website yang canggih atau cun, kalau tak mesra online, tak guna juga.. So biar mesej yang disampaikan jelas dan teratur dan pelanggan mudah berkomunikasi dengan dengan kita. Atau anda boleh emailkan kepada saya dan ceritakan website macam mana anda mahukan. Saya akan berikan nasihat dan membuat research mengenainya.  

JANGKAAN MASA SIAP 14-30 hari selepas pembayaran ATAU mengikut flexible masa anda.

HARGA PRODUK RM250.00 Refund boleh dibuat hanya RM150.00 sahaja. Setelah refund dibuat, semua aktiviti update akan diberhentikan serta merta. Saya akan mengambil sebarang hasil kerja yang telah dibuat.

IKLAN BERBAYAR

2 Responses to PERKHIDMATAN MEMBUAT LAMAN WEB / BLOG PERNIAGAAN DAN JUALAN PRODUK

  1. faizul ismail says:

    assalamualaikum..cik sy berminat utk Buat Website..Brapa Kos utk Satu Website..ni fon no Sy (019-6056467)

  2. nur hazwani says:

    berapa kos untuk design blog saya seperti blog ini http://buahmahkotadewa2u.blogspot.com/

    Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *